dinsdag 9 april 2013

Wishlist | Pull & Bear

Hi there! Om privayredenen had ik het niet op mijn blog gepost, maar ik ben nu dus terug van mijn vakantie in Andalusië. Ik vertelde jullie er hier al meer over. Toen ik die blogpost schreef leek het nog zo ver weg en nu is het alweer voorbij, wow. Het was echt een hele mooie reis en ik heb er zo van genoten! Er komen binnenkort waarschijnlijk nog twee blogposts over de reis zelf, aangezien ik zo'n 400 foto's heb gemaakt. Daar wil ik er natuurlijk wel een paar van aan jullie laten zien, uiteraard! Ik ben tot nu toe nog te moe ( en te lui Aurelie, geef het maar toe ) geweest om de beste uit te zoeken en wat tekst te schrijven, vandaar dat ik eerst al iets anders met jullie wil delen. In Madrid ben ik voor de eerste keer bij Pull & Bear binnen geweest. Ik kende de winkel al langer, maar ik was er nog nooit geweest. Shame on me! En het blijkt zelfs dat er eentje bij mij in de buurt is, oops. Anyway, ik vind Pull & Bear echt een geweldige winkel! Op de website droomde ik al meteen weg bij een aantal items, love it!



Jeanshemd 25.99 €: Ik wil echt al heel lang een jeanshemd. Het is er alleen nog nooit echt van gekomen er eentje te kopen, aangezien ik nog niet echt gezocht heb. In de winkel in Madrid kwam ik deze tegen en ik vind hem echt mooi. Hebben, pleaseeeee.

Rokje 25.99 €: Ik heb eigenlijk niet zo veel rokjes, als ik er zo over nadenken. Dus... dat is misschien een een reden om dit leuke rokje aan te schaffen?

T-shirt 19.99 €: Op zich gewoon een basic t-shirt, maar ik vind de kleur echt geweldig. Ik heb blijkbaar iets met roze de laatste tijd.

Jurkje 29.99 €: Ik zie mezelf hier al helemaal in rondlopen deze zomer. Gebruind huidje, lange glanzende blonde haren, het geluid van de ruisende zee, een knappe beachboy op de achtergrond, ... Oke, misschien moet ik beginnen met het jurkje te kopen?


Wat vind jij van Pull&Bear?

Liefs,
Aurelie

8 opmerkingen:

  1. Pull & Bear is echt een leuke winkel!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben onlangs ook voor het eerst binnen geweest bij Pull&Bear, en de winkel sprak me al direct aan. Ik heb er een leren jas zien hangen die ik graag wil hebben :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik hou van Pull & Bear, ik wil er echt een keer bestellen! xx

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dat rokje is super lief!

    Wil je ook een kijkje nemen op mijn blog?
    www.ishootlovee.com

    x

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Het jurkje is heel mooi! :) Analudesië, wauw daar heb ik nog nooit van gehoord!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. WAUW dat rokje!! Ik ga meteen even de site checken want die moet ik gewoon hebben voor deze zomer!

    Als je het leuk vind, ik organiseer vandaag een linkparty op mijn blog. Dit houdt in dat je reclame mag maken voor 3 van je leukste artikelen van afgelopen week inclusief een foto en een link naar jouw blog! Tof toch?! Zou het gezellig vinden als je mee zou doen!

    Liefs Rosie

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Moooie items! Pull and Bear is altijd zo leuk!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie, daar maak je me echt blij mee!