zondag 6 januari 2013

Tag | 10 tot en met 1


Ik vind het altijd heel leuk om tags te lezen bij anderen, op die manier kom je namelijk altijd wel wat meer te weten over de persoon in kwestie. Daarom leek het me wel leuk om er zelf ook eens eentje in te vullen! Ik zocht een beetje op internet en kwam er algauw enkele tegen. Ik heb gekozen voor de 10 tot en met 1 tag. Zoals de titel al zegt moet je bij de eerste vraag met 10 dingen antwoorden, bij de tweede met 9 en zo ga je door tot de laatste vraag. Als je de tag zelf ook erg leuk vindt, dan raad ik je aan om hem ook in te vullen!10 dingen over mij
Blond – lang – tweelingbroer – Canon – mijn dikke kat Figo – ik wil teveel series kijken, waar ik natuurlijk nooit aan toekom en op die manier nog steeds geen enkele heb uitgekeken. Favo’s: Pretty Little Liars, Gossip Girl, Vampire Diaries, Glee, … - enorme sloddervos - ik hou van reizen – ik heb wel eens last van een ochtendhumeur – ik heb blijkbaar een grappige lach (als iemand hem imiteert moet ik toegeven dat hij inderdaad heel grappig klinkt!)

9 dingen die ik leuk vind
Paardrijden – Sims 3 – bloggen – feestjes – chocolade – zon – skiën – films/series kijken – schrijven ( mag ik echt maar 9 dingen opnoemen? D: )


8 dingen die ik niet leuk vind
Gestrest zijn – regenbui waar ik te lang in moet fietsen – roddelende mensen – bussen die niet komen opdagen – vooroordelen – keelontsteking – verzuipen in schoolwerk – onzekerheid.

7 plekken waar ik graag ben
In mijn bed – op het strand – in een warm bad – in water (meer, zee, zwembad ... ) – op de bank met een dekentje en warme chocolademelk 
 bij de paarden – achter mijn camera yay


6 manieren om mijn hart te winnen
Lief zijn – me aan het lachen kunnen maken – me accepteren hoe ik ben – me verrassen – samen over alles kunnen praten - samen plezier maken.

5 plekken waar ik nog heen wil
New York – Andalusië – Australië – Rome – Thailand.

4 dingen of personen waar ik niet zonder kan

Mijn familie – mijn vrienden – Figo - Tapi.


3 van mijn lievelingsliedjes
Passenger, Let het go 
 Rihanna, Diamonds  Adele, Skyfall.

2 wensen

Een gelukkig en een gezond leven hebben met mensen die om me geven.

1 laatste woord
Freedom

Zo, tot hier de vragen! Soms moest ik toch even nadenken wat ik zou opschrijven, en soms moest ik echt keuzes maken uit mijn te grote lijst opties haha. Ik tag niemand, maar neem hem zeker over als je zin hebt om een tag in te vullen! Zien jullie overeenkomsten in mijn antwoorden? Laat het achter in de comments!

- Aurelie

Bron: weheartit

9 opmerkingen:

 1. Je hebt iig wel dezelfde hobbies als ik! ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie tag die je leuk heb ingevuld! Leuk om zo iets over iemand te weten te komen :). Ik haat het ook altijd vreselijk als een bus niet komt op dagen vooral wanneer je ergens écht op tijd moet zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. zo dochter, zo..., heel veel gelijkenissen, maar hierin verschillen we enorm: ik kan niet goed schrijven en al helemaal niet zo'n mooie blogs maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ah, altijd zo leuk om te lezen! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke tag!

  Die ga ik zeker onthouden.  http://style-chameleon.blogspot.com/

  €100 NELLY VOUCHER GIVEAWAY!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. HEEL erg leuk!! Ik hou van TAG's, heb ze zelf alleen nog nooit gedaan.. Ik denk dat dit mijn eerste gaat worden :D
  Liefs, Paula
  www.ifiwarg.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke tag! Als ik geen inspiratie meer heb voor een artikel ga ik deze zeker weten gebruiken :)

  Liefs,
  Vienna

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb je post nu overgenomen en hij staat nu ook op mijn blog! (natuurlijk wel met andere antwoorden :))

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk aurie :-) ik kwam toch een paar dingetjes te weten die ik nog niets wist over je :-) zoals dat je nog naar Thailand wil

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie, daar maak je me echt blij mee!