About me

OVER AURELIE
Hallo allemaal! Ik ben Aurelie, het gezicht achter deze blog. Ik ben een meisje geboren op 2 augustus 1995, wat mij nu 18 jaar oud maakt. Samen met mijn ouders, mijn broer en mijn lieve, dikke kat Figo woon ik in Belgiƫ. Vanaf september start ik met de studie geneeskunde aan de universiteit.

In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden bij mijn verzorgpaard en houd ik ervan te fotograferen en te schrijven. Dit heeft er uiteindelijk toe geleid dat ik mijn blog ben gestart! Ik fotografeer met een Canon EOS 1100D en ben in het bezit van 3 lenzen: de 18-55mm kitlens, een 70-300mm lens van Sigma en de 50mm f1.8 lens van Canon. Verder lees ik ook graag, zowel boeken, tijdschriften als blogs en kijk ik graag naar films en series, iets waar ik trouwens veel te weinig tijd voor heb! Reizen vind ik ook geweldig om te doen, al vind ik het ook fijn om thuis te genieten van kleine dingen.

Verder steek ik natuurlijk ook heel wat tijd in mijn blog, iets wat ik super vind om te doen. Ik ben nog steeds heel blij met mijn blog en ben van plan er nog lang mee door te gaan!
OVER A WALL OF MEMORIES
A wall of memories is mijn blog die ik opgericht heb op 30 oktober 2012. Hiervoor deed ik mee aan het fotoproject '52 weeks' en had ik al een fotoblog, maar na een aantal weken stopte ik hier mee. Ik had de zin om te bloggen echter helemaal te pakken gekregen, waardoor deze blog een aantal maanden later is ontstaan. A wall of memories is een lifestyle blog waar ik ongeveer 3 keer per week een artikel plaats over 4 verschillende onderwerpen: personal, food, travel & photography.