vrijdag 21 december 2012

Random | Vrijheid, cadeautjes & aankopen


AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH! Oke. Dat moest er even uit. Ik wil serieus even een vreugdedansje doen. Na twee weken hard zwoegen, werken en zweten zit het erop: mijn examens zijn gedaan! Finally! Ik kan het echt niet geloven. De afgelopen 3 weken ( want ja, ik moet natuurlijk op voorhand ook al wat leren ) waren vermoeiend, maar al bij al is het nog redelijk snel gegaan. Dinsdag had ik mijn laatste twee examens, Godsdienst en Frans (mondeling). Daarna werd ik overweldigd door het gevoel van vrijheid hihi. ’s Avonds een lekker warm badje met een maskertje voor mijn haren, want ook zij waren wel eens aan een verwenbeurt toe. Mijn rapport is ook heel goed, dus daar ben ik erg blij mee! En het allerleukste: nu heb ik eindelijk weer tijd om me volledig op het bloggen te storten! Oh, wat vond ik het irritant dat ik net nadat ik eindelijk besloten had een blog aan te maken, amper tijd had! Ik had misschien beter gewoon tot nu moeten wachten om te beginnen, maar ongeduldig als ik ben kon ik dat niet. (oeps, zo ben ik dan weer ... ) In deze post laat ik jullie enkele spulletjes zien die ik de afgelopen tijd gekocht of gekregen heb.




Mijn lieve oma bracht deze gebreide trui mee van op vakantie. Ik vind hem zo fijn! Ik wilde al langer een witte, gebreide trui. Toen mijn oma liet weten dat ze een mooie trui had gevonden en vroeg of ik hem wou hebben, hoopte ik al op een trui zoals deze. Toen ik hem uiteindelijk in mijn handen kreeg, kon mijn geluk niet op: hij is lekker warm en mooi, ik ben er blij mee! Hij komt trouwens van bij Stradivarius.


Dit jasje heb ik al enkele weken geleden gekregen van mijn mama, maar ik was er nog steeds niet toe gekomen om het aan jullie te laten zien. Ik had – buiten mijn leren vest – nog geen jasje zoals dit, en ben er dus wel blij mee!
Ook kreeg ik deze broek. Ik heb veel jeans broeken, zwarte of blauwe broeken. Niet veel verschillende kleuren dus. Deze groene broek breidt de kleurenverzameling al een beetje uit. Het leuke vind ik dat de stof van de broek ook anders is dan wat ik normaal draag, dus dat is ook een fijne afwisseling.


Buiten mijn allstars, die helaas alweer een zwaar leven achter de rug hebben, had ik geen sneakers meer. Vans kwamen dus handig van pas! Ze zijn helaas iets te groot, maar ze zijn wel lekker warm en ze lopen ook heel fijn. Dat vind ik erg belangrijk. In de winter kreeg ik vroeger namelijk snel last van ‘wintertenen’. Dit houdt in dat ik vaak geen geschikte winterschoenen of te dunne sokken droeg, waardoor mijn tenen door de koude begonnen op te zwellen, rood werden en vooral heel erg begonnen te jeuken. Dit doet trouwens ook pijn en is echt heel onhandig, dus probeer ik er nu wel voor te zorgen dat ik hier geen last meer van heb. Ik heb helaas geen foto van de Vans, aangezien ik gisteren in de regen heb gefietst en ze nu nogal vuil zijn.


Ook kocht ik een tijdje terug een donkergroen nagellakje van Essie Essie Stylenomics )een eyeliner pen van Essence en één van de Hema. Het lakje was ik tegengekomen in een tijdschrift en ik vond het zo mooi! Helaas is het donkergroen in het echt veel donkerder dan in het tijdschrift, maar daar kan ik wel mee leven haha. Ik heb trouwens ook nog een notitieboekje van Hema aangeschaft, speciaal voor mijn blog. Heel erg handig om nieuwe ideeën in op te schrijven, planningen te maken enzovoort. Dit ben ik echter vergeten op de foto te zetten, maar het is gewoon een simpel schriftje dus dat maakt vast niet veel uit!

Donderdag ben ik op zoek gegaan naar een jurkje voor de feestdagen, maar dat heb ik helaas nog niet gevonden. Mijn ideale jurkje bestaat waarschijnlijk alleen in mijn gedachten. Kennen jullie dat gevoel? Dat je iets zoekt, maar dat alles wat je tegenkomt het toch nét niet is? Zo frustrerend...

(ohja, sorry voor de mindere kwaliteit van de foto's! Het is zo'n grauw weer vandaag, ik heb geprobeerd de beste foto's eruit te halen!)

Hoe zien mijn foto's er trouwens bij jullie uit? De eerste twee zijn namelijk op mijn beeldscherm erg licht, maar wanneer ik op dat van mijn moeder kijk, zie ik dat die eerste 2 foto's veel donkerder zijn en veel meer contrast hebben. Is dat lelijk? Ik vind het vrij irritant dat het zo verschillend is haha.

Anyway, hebben jullie nog leuke dingen gekocht of gekregen de afgelopen tijd? 

 - Aurelie


15 opmerkingen:

  1. Leuke aankopen!
    Die gebreide trui lijkt me echt zo heerlijk warm :)

    x http://beautysparklesss.blogspot.nl/

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Superleuke dingen!!
    Die trui lijkt me super fijn! Heerlijk voor de winter! ;)

    Veel plezier van je aankopen!

    x'http://pslivelifelovely.blogspot.nl/

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een leuke aankopen! Vooral de trui!
    Ik ga je site volgen & Volg je terug?? (A)

    liefs Gea,

    www.glamview.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuke aankopen!
    En het voelt inderdaad niet verkeerd als je er eenmaal mee klaar bent:)!
    Nu genieten zou ik zeggen!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Mooie dingen heb je gekocht! Mijn bestelling van H&M is nog onderweg.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een leuke trui Aurelie! Geniet maar van je vakantie :)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. wat een leuke aankopen!
    MERRY CHRISTMAS AND A HAPPY NEW YEAR!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. leuke aankopen, nog een keer! haha, ik volg je nu via bloglovin en ben erg benieuwd wat je volgende post is!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Oeh leuke aankoopjes.
    http://ourphotographycrew.blogspot.nl/

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Leuke aankopen en prachtige foto's zeg! :D

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie, daar maak je me echt blij mee!