zondag 23 juni 2013

Personal | Examens, geslaagd en uitslag winactie!

Hi there! Kennen jullie me nog een beetje? Zo sorry voor mijn lange afwezigheid! Deze keer had ik echter een goede reden: ik had twee weken examens. Twee weken lang hard leren, weinig slapen, stress, vermoeidheid enzovoort. Maar al die moeite was het wel waard, want ik ben geslaagd! Na 6 jaar kan ik mijn middelbare school eindelijk vaarwel zeggen. Vrijdagavond had ik gala en hoorde ik of ik geslaagd was, morgenavond is het de proclamatie. Ik ben best benieuwd naar mijn punten, maar ben sowieso al blij dat ik geslaagd ben. Volgend jaar zou ik graag geneeskunde gaan studeren, maar daarvoor moet ik eerst nog slagen voor het ingangsexamen... Argh! Dat wordt nog even spannend tot 2 juli, en dan is het nog even wachten tot 9 juli op de uitslag. Ondertussen moet ik dus nog even doorzetten voor dat ingangsexamen, en daarna begint de vakantie echt! Duimen jullie voor me?

bron: weheartit

Bij deze wil ik ook de winnaar van de winactie bekend maken. Sorry dat het even geduurd heeft, maar gefeliciteerd Dewi ! Jij mag de waardebon ter waarde van 20 euro besteden aan een deal op Groupon.nl. Ik heb je ondertussen al een mailtje gestuurd. Veel plezier ermee!

Vanaf deze week begin ik weer vol enthousiasme te bloggen. Er staan enkele foodies op het programma, outfit voor mijn galabal, shoplogs, foto's enzovoort.

Stay tuned!
Aurelie

4 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie, daar maak je me echt blij mee!