woensdag 21 augustus 2013

Personal | Favorite blogs #1

Aangezien ik nog steeds vakantie heb, heb ik veel tijd om andere blogs te lezen. En geloof me, dat is echt leuk om te doen. Vind ik dan toch haha. Een mooie lay-out, vlot geschreven teksten, inspirerende foto's, het kan me gewoon blij maken. Ik vind het ook fijn om iets meer te weten te komen over de blogger zelf, wat bij veel blogs die ik volg ook het geval is. Door blogs te lezen kom je trouwens ook heel wat interessante dingen te weten: handige tips, leuke spulletjes bij bijvoorbeeld de Hema of de Action, acties bij onder andere Kruidvat, inspiratie voor je kamer en ga zo maar door. In dit artikel deel ik 4 van mijn favoriete blogs met jullie.







Bron: Coco Gold

Coco Gold is de lifestyleblog van Nicole. Om de dag post zij een nieuw artikel over verschillende onderwerpen: food, beauty, fashion, DIY enzovoort. Voor ieder wat wils dus! Verder schrijft ze ook heel leuk en lezen haar artikels dus lekker vlot. Nicole is trouwens een koopjesjager in hart en nieren, dus zijn haar posts vooral gericht op budget. Superhandig dus als je net als ik een student bent die geen geldboom in de tuin heeft staan. Ik volg haar blog al lange tijd en ik ben gewoon fan!



Bron: Style-remains

Style-remains is de blog van Laura. Aan de hand van de titel zou je misschien denken dat het puur een fashionblog is, maar Style-remains is veel meer dan dat. Naast fashion komen ook beauty en lifestyle vaak aan bod. Zo post Laura naast outfitfoto's of aankopen regelmatig food gerelateerde artikelen, mooie quotes met een speciale betekenis enzovoort. Ook heeft ze - in mijn ogen - een erg mooie lay-out!



Bron: Dashing Days

Dashing Days is de blog van Soesja. Ook deze blog bevat weer een uitgebreide verzameling aan onderwerpen. Soesja blogt eigenlijk over alles wat ze leuk vindt: fashion, beauty, food, films en/of series, muziek en ga zo maar door. Ook filmpjes komen aan bod. Soesja schrijft echt leuk, waardoor ik haar artikels altijd met plezier lees.



Bron: Paper Boats

And last but not least: Paper Boats, de blog van Aline. Deze blog volg ik nog niet zo lang, maar ik ben in die korte tijd wel een echte fan geworden. Aline maakt prachtige foto's, deelt handige fotografietips en blogt regelmatig over de dingen die haar bezig houden. Ze is heel creatief en slaagt er in de beste kringloopspulletjes te vinden. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar een persoonlijke lifestyleblog!

Bij deze 4 van mijn favoriete blogs! Kende jij ze al & wat vind je ervan?

Liefs,
Aurelie

14 opmerkingen:

  1. Die onderste twee kende ik nog niet.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat lief dat ik erbij sta, dankjewel! :) XX

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Graag gedaan hoor, je hoort voor mij echt in dit lijstje, ik kijk altijd uit naar nieuwe posts van jou :)

      Verwijderen
  3. Leuke post! De blog van Aline volg ik ook. Ze schrijft heel leuk vind ik!

    XX Red Sonja

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik kende er nog geen enkele van, bedankt om ze met ons te delen!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Oeh alleen nicole kende ik pas, dus ik ga de andere drie zeker even bekijken! Vooral paper boats lijkt me ontzettend leuk :) Je eigen blog mag er trouwens ook wezen hoor, voor mij is jouw blog juist weer een nieuwe blog om te ontdekken! Daarom ga ik je meteen volgen, dan weet ik zeker dat ik je url onthoud :)
    Liefs, Demi

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, Paper Boats is een hele leuke blog! En waw dankjewel voor je lieve comment, dat is echt heel fijn om te horen! Ben blij dat mijn blog je aanstaat :)

      Verwijderen
  6. Leuke blog, Nicole kende ik al een tijdje ze heeft een enorme blog en is een super lieve meid. De rest van de blogs kende ik niet altijd leuk om nieuwe blogs te ontdekken!

    Liefs,
    Jamie

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hele leuke en toch ook afwisselende blogs van elkaar! Ik volg alleen Soesja tot nu toe. Eigenlijk volg ik die al heel lang. Leuk vind ik om te zien hoe die blogs langzamerhand veranderen. Jouw blog kom ik pas net tegne, ook heel leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik zie dit artikel nu pas, wat super lief dat ik er tussen sta! Echt leuk om te horen dat je mijn blog zo leuk vindt en fijn dat je wat aan mijn tips hebt!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie, daar maak je me echt blij mee!