zondag 25 augustus 2013

Personal | Nieuwe Primark in België

Ik denk dat bijna iedereen de Primark wel kent. Deze winkel is erg populair en staat bekend om zijn lage prijzen. Ideaal als je net als ik een student bent en dus geen enorm budget hebt om te gaan shoppen! Primark heeft filialen in onder andere Engeland, Nederland, Duitsland, Spanje, Portugal en België. Het hoofdkantoor bevindt zich Ierland, waar de naam Penneys gebruikt wordt en er meer dan 235 winkels zijn. Zelf woon ik in België, en hier zijn de Primarks eigenlijk nog niet zo bekend. Er is namelijk enkel een Primark in Luik, wat voor mij vrij ver is. Bijgevolg ben ik dus nog nooit in een Primark winkel geweest. I know, klinkt triest haha. Maar er is goed nieuws! In september 2014 komt de eerste Vlaamse vestiging in Gent. Deze wordt 4500 vierkante meter groot. Nog een jaartje wachten, en dan kan ik eindelijk eens bij de Primark shoppen. Omdat ik nu wel erg nieuwsgierig ben, breng ik misschien binnenkort alvast een bezoekje aan de Primark in Rotterdam. Kwestie van de winkel al een beetje te leren kennen en te kijken wat voor kleren ze eigenlijk allemaal verkopen. Het kan natuurlijk nog tegenvallen haha.! Wat vind jij van de Primark?


Bronnen: 1 , 2 , 3


Voor de duidelijkheid: deze foto's zijn NIET van de Primark in Gent. Deze komt pas in September 2014, dus dat duurt nog wel even.

Liefs,
Aurelie19 opmerkingen:

 1. Ik hou zooo van Primark (:
  ben onlangs nog naar Luik geweest,
  maar ga blij zijn als het in Gent eindelijk opengaat!
  Maar vijf minuutjes van mijn kot, heaven (:

  Liefs, Liese

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Woooow, dat wordt een grote primark! En die op de plaatjes ziet er ook echt hemels uit!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh, die afbeeldingen zijn niet van de Primark in Gent hoor (die is er nog niet), maar van andere ketens! :) Maar het wordt inderdaad wel een grote winkel!

   Verwijderen
 3. Leuk, ik heb een Primark in mijn stad! Lucky me :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Good for you :-) Ben er nog nooit geweest.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk! Hier in de buurt komt ook een nieuwe Primark.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De Primark is zo leuk. Bij mij is er nog geen in de buurt, hopelijk komt dat nog. x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Haha ik moet wel lachen om die fotos. Heel rustig en netjes opgeruimd. Totdat de winkel opengaat xd Er komt ook een Primark in Eindhoven :D

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ik kende Primark niet :'( arme ik, nu voel ik me van een andere planeet :( SNIK

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Aaah ik houd zo van de Primark <3 ik ben er nu twee keer geweest, in Essen, ik koop er altijd leuke dingen. Ik ben dus ook echt blij dat er zoveel nieuwe winkels in Nederland komen (die wat dichterbij zijn voor ons). X

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Primark is qua prijzen een hele fijne winkel! Ik woon zelf vlakbij Rotterdam, dus ben er wel eens geweest, maar mijn tip is om daar érg vroeg heen te gaan. Doordat het zo goedkoop is, trekt het een enorm publiek aan van hebberige modeminnende meisjes, waardoor het al heel snel chaos wordt in de winkel. Er ontstaan enorme rijen bij de pashokjes en kassa's, het wordt een beetje rommelig, en het wordt vrijwel onmogelijk om je normaal met al je nog te passen of te kopen kleding door de winkel te bewegen, haha. Maar eens in de zoveel tijd zijn de collecties dat best allemaal waard!! ;-)

  ♥ Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje voor je informatie! Ik had inderdaad al gehoord over die drukte. Ik hoop, omdat het hier in België nog niet zo bekend is, dat het dan in Gent wat rustiger is... Maar waarschijnlijk wordt het daar even erg haha.

   Verwijderen
 11. Ik ben nog nooit bij en Primark geweest, maar inmiddels wel ontzettend nieuwsgierig geworden. Ik woon in Groningen, daar zal in 2016 waarschijnlijk een Primark komen. Nog even geduld hebben dus...

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Geweldig! Ik vind de Primark altijd heel fijn voor zowel basics als non-basics.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. oeh ik wil zo graag naar België!! Ik ben zo benieuwd naar de primark!!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Nou ik ben benieuwd! De Primark in Luik ligt gelukkig niet zoooo ver van bij mij thuis vandaan dus ik kan gelukkig altijd daar gaan shoppen ;) !

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Eindelijk krijgt Primark meer winkels in Belgie er komt een tweede Primark Brussel :)

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie, daar maak je me echt blij mee!