dinsdag 27 augustus 2013

Travel | Turkije, zomer 2013

Het is ondertussen al meer dan een maand geleden dat ik op vakantie ging naar Turkije. Time flies, en dan vooral als het vakantie is! Zoals beloofd toon ik jullie vandaag de foto's van mijn vakantie in Turkije. We logeerden 10 dagen in het all-inclusive hotel Sea Planet Resort & Spa in Side. Optimaal genieten! Het hotel was nog maar pas open, en dat was wel te zien. Zo was de kamer nog niet optimaal afgewerkt (draden die nog uit het plafond kwamen, de kast die niet helemaal dicht kon, douchekop zat niet goed vast etc), maar verder was ik wel tevreden! Het eten was lekker, de zwembaden waren super en het was er natuurlijk lekker warm! Naast het animatieteam van het hotel was er ook een Nederlandstalig animatieteam, Xperience. Zij organiseerden erg leuke activiteiten, zoals waterpolo, ping pong, poker, een quiz, films, starwatching, frisbee, beachvolley enzovoort. Voor ieder wat wils dus! Hierdoor leerden we ook andere gasten kennen, heel fijn.

Verder waren er in het hotel zelf nog genoeg leuke dingen te doen: naast het gewone (grote) zwembad, was er een binnenzwembad dat perfect geschikt was om baantjes te trekken en een zwembad met glijbanen. Er waren enkele winkeltjes, een game room (tegen betaling), een wellnesscentrum, een fitnessruimte en ga zo maar door. Ik heb dus echt enorm genoten van mijn vakantie! Ook heb ik wat spulletjes gekocht. In Turkije is alles vaak goedkoper omdat het namaak is. Ik kon het dan ook niet laten een paar dingen aan te schaffen. Maar hey, op vakantie mag dat best wel eens. Enjoy the pictures!















Ben jij al eens in Turkije geweest?

Liefs,
Aurelie


13 opmerkingen:

  1. Wauw, dat ziet er allemaal echt mooi uit! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Supermooie foto's! Ik kan niet wachten ook op vakantie te gaan! Morgen is het zover!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie foto's! Lekkere vakantiesfeer :-) De allereerste zomervakantie samen met mijn vriend was in Turkije, good times.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een mooie foto's! Ik ben eigenlijk nog nooit in Turkije geweest

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Dat ziet er mooi uit, ik ben vorig jaar in Alanya geweest.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Mooie foto's! Die glijbanen zien er echt cool uit haha!
    Je hebt een leuke blog, ik volg je nu :D
    Liefs, Michelle

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wauw wat is alles daar groot! Wat een lekker eten zeg, dat is stukken beter als mijn 3 sterren hotelletje in Mallorca haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ziet er mooi uit! Leuke foto's! Wel toevallig, ben er in mijn vorige jaren vakantie in Turkije een paar keer langsgereden, dacht al dat ik dit hotel ergens van kende, hihi.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel! Alleen denk ik dat je het op een ander hotel hebt, want dit is pas open vanaf april dit jaar :)

      Verwijderen
  9. Wat heb je een mooie blog! Ik ga je volgen!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie, daar maak je me echt blij mee!