zaterdag 21 september 2013

Personal | Behind the scenes #1

Hi there! Vandaag start ik met een nieuw artikel op mijn blog. Ik heb nog namelijk nog nooit een diary of een instapost of iets dergelijks geschreven, tot vandaag dan. Ik vind zo'n artikels zelf altijd heel leuk om te lezen bij anderen, dus vandaar besloot ik het ook eens te proberen! In deze 'behind the scenes' artikeltjes zal ik jullie de komende weken een kijkje geven in mijn persoonlijk leven door middel van foto's die ik gemaakt heb met mijn gsm. Deze artikels zullen waarschijnlijk twee keer per maand verschijnen. Ik maak nog niet zo veel foto's, dus om de week wordt waarschijnlijk te saai. Vandaag toon ik jullie een paar dingen die ik de vorige weken meegemaakt heb. Laat zeker achter bij de comments of je dit artikel leuk vindt of niet, daar ben ik erg benieuwd naar!
Dit is alweer een oude foto, maar ik wilde hem toch tonen. Ik vind hem zo leuk! Dit was in Toscane en het was daar zo mooi. En ook heel mooi weer. Meer had ik niet nodig om even te ontspannen en genieten.


's Middags was ik eens uitgenodigd om  spaghetti te komen eten bij een vriendin. Het was echt lekker! Zoals je al kon lezen in het pasta inspiratie artikel, hou ik van pasta. Met kaas graag. Véél kaas.


Samen met mijn broer en wat vrienden ging ik naar een (klein) festival in de buurt. Het was echt heel gezellig! Ik ben trouwens de rechtse op de foto!


Een reden waarom ik de afgelopen tijd even wat minder tijd had voor het bloggen is omdat ik (gedeeltelijk dan) verhuisd ben. Mijn ouders zijn gescheiden, en mijn moeder is nu gaan samenwonen met haar vriend. Zij woont nu een stuk dichter bij de universiteit, dus vandaar dat ik niet op kot ga (of op kamers, zoals ze dat in Nederland zeggen). Het is trouwens opvallend hoeveel rommel je eigenlijk bijhoudt! Verhuizen is de ideale gelegenheid om je spullen eens op te ruimen en nutteloze dingen weg te doen.


Helaas regende het de afgelopen dagen ook erg veel. Gelukkig had ik nog net de kans om buiten te rijden met mijn verzorgpaard voor de regenbui losbarstte. Lucky me! En check die oortjes <3 En ach ja, stiekem heb ik ook wel zin in de herfst. Chocolademelk, dikke sjaals, met een dekentje naar een film kijken. Klinkt zo slecht nog niet!


Samen met mijn moeder ging ik op een - alweer - regenachtige dag een beetje shoppen om daarna lekker te gaan lunchen. Ik had een boerenomelet met een slaatje en wat brood. Heel erg lekker, maar wel veel pfoe.


Na regen komt zonneschijn. Hoewel het de laatste dagen veel geregend heeft, scheen het zonnetje hier ineens weer volop, dus dat moest ik even vastleggen op de foto haha.


Sfeerbeeldje van de paardjes!

Zo, dit was het weer voor nu. Donderdag en vrijdag ben ik voor het eerst naar de universiteit geweest voor cursusverkoop en introductiedag. Maandag beginnen de lessen, dus ik ben best wel benieuwd hoe het er aan toe zal gaan. Hierover zullen jullie sowieso iets lezen in het volgende artikel! Vond jij dit leuk om te lezen? Let me know!

Liefs,
Aurelie
18 opmerkingen:

 1. Die paarden zijn erg lief!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vond het leuk om te lezen. Ik wist niet dat die spaghetti die je ook op de trein liet zien, van bij Lientje was :P
  Ziet er lekker uit..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha ja, jammer dat jullie er toen niet waren! Moeten we nog eens doen, maar dan met ons allemaal :)

   Verwijderen
  2. ziet er inderdaad overheerlijke spaghetti uit! :)

   Verwijderen
  3. Lientje is dan ook een GEWELDIGE kok :D

   Verwijderen
 3. oeeeh nu woon je dichter bij me. Start je maandag met school?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Yessss lekker handig :D en ja inderdaad, dan beginnen de lessen, bij jou ook?

   Verwijderen
 4. Ik heb je genomineerd voor de Liebster Award, op mijn blog staat hier meer informatie over :)

  Fantastisch mooie foto's trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oeh wat een lekkere pasta en mooie paarden. Leuk om te lezen met de foto's erbij! :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie, daar maak je me echt blij mee!