dinsdag 10 september 2013

Personal | Nieuwe lay-out

Ik was mijn lay-out al een tijdje beu. Hij was te breed en ik was er een beetje op uitgekeken. Tijd voor iets nieuws! Helaas ging dat niet meteen zoals ik het wilde. Ik had een beetje een idee in mijn hoofd, maar aangezien ik totaal geen verstand heb van html en css vlotte dat niet echt. Gelukkig bestaat er zoiets als tutorials (dankjewel dat er mensen bestaan die deze tutorials maken voor de dummies onder ons, zoals ik) en lukte het me om bij een standaard sjabloon van blogger toch het een en ander aan te passen. Het was even zoeken met de kleuren, maar ik denk dat het nu wel oké is. Het past wel bij de herfst vind ik! Het kan zijn dat er in de loop van de week nog het één en ander verandert, aangezien hij nog niet helemaal naar mijn zin is. Maar daarvoor moet ik nog een paar dingetjes uitvogelen. Vanaf nu zullen er dus ook weer om de dag artikelen verschijnen. Ik was even uit het ritme aangezien ik het best druk had vorige week, maar dat ga ik nu helemaal goedmaken! Als je nog tips of opmerkingen hebt over de lay-out, shoot! Ik wil heel graag jullie mening horen. En oh, volg jij a wall of memories al? Zo niet, dat kan hier. Fijne dag nog vandaag, ondanks het slechte weer! Wat vind jij van de nieuwe lay-out?


Bron: weheartit

Liefs, Aurelie

13 opmerkingen:

 1. Mooi hoor, heel rustig en duidelijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Waauw Arelie, ik vind het een prachtige lay-out! Mooie kleuren, gewoon mooimooi. :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Heel fijn om te horen! Want over de kleuren was ik niet helemaal zeker haha, dus ben blij dat je het mooi vindt :)

   Verwijderen
 3. Ik vind je layout echt prachtig! Heel mooi <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik kwam via shoppingunlike (ik heb daar ook zo'n interviewtje gedaan en zag jou ertussen staan) op je blog en je mooie layout viel me meteen op, haha! Dus ik zeg: goed gedaan. Verder vind ik dat je een leuke en inspirerende blog hebt, keup up the good work!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow, ik vind je layout echt prachtig!
  Hoe heb je die labels gedaan met die prentjes als ik vragen mag?

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie, daar maak je me echt blij mee!