vrijdag 25 oktober 2013

Personal | Behind the scenes #2

Aangezien ik zo'n lange tijd afwezig ben geweest, zal ik jullie met deze 'behind the scenes' een beetje updaten over de laatste weken! Eind september startte ik aan de universiteit met de studie geneeskunde. De laatste weken stonden dus vooral in het teken van nieuwe mensen leren kennen, nieuwe lessen bijwonen en een nieuwe stad verkennen. Tot nu toe valt alles heel goed mee, ik heb al heel wat toffe mensen leren kennen en leuke eettentjes ontdekt. Helaas werd ik vorige week ziek, ik kreeg een keel- en oogontsteking. Na een paar dagen zag ik er gelukkig niet meer uit alsof ik voortdurend aan het huilen was, en nu ben ik weer helemaal genezen! In de tussentijd heb ik natuurlijk ook heel wat leuke dingen gedaan. Ook wil ik vanaf nu het bloggen weer oppakken, want ik heb het echt gemist. Ik ga proberen in het weekend vooruit te schrijven, aangezien ik doordeweeks niet zo veel tijd heb. De 'behind the scenes' artikels zullen vanaf volgende keer 2x per maand op maandag verschijnen. Fijn weekend allemaal!

Mijn lieve papa was jarig, dus dat betekende taart! Het was heerlijk. Yum!


Samen met mijn broer en mijn beste vriendin ging ik naar Student Kick Off, een evenement om het nieuwe school jaar in te luiden. Het was erg leuk en vooral heel erg druk!


Lekker buiteneten in het zonnetje! Helaas wordt het nu steeds kouder en kouder.


Relax like a boss!


Studie ontwijkend gedrag... Raar hoofd haha. Tijdens het leren doe ik mijn haar meestal in een dot, dan hangt het niet zo in de weg. En natuurlijk een warme sjaal!


Ik lees normaal nooit de Elle, maar aangezien ik anders niks te doen had in de trein kocht ik deze twee exemplaren. Het is de Vlaamse en de Nederlandse Elle, en ik kon ze beiden kopen voor de prijs van één. Ik vond ze wel leuk, dus misschien koop ik ze nog een keer.


Toen ik ziek was bracht ik het weekend vooral door in pyjama in de zetel. Jipke vond het erg fijn om me gezelschap te houden. Wat een cutie is hij toch <3


Vlakbij ons huis is er een Italiaans restaurant waar ze heerlijke pizza's serveren. Je wordt heel snel bediend, ze zijn heel vriendelijk en tjah, de pizza's zijn gewoon top. Moet ik nog meer zeggen?


Leren, leren, leren, ...

Vandaag had ik enkel 's morgens les, dus deze middag ben ik gaan shoppen. Nieuwe kleren kopen geeft zo'n leuk gevoel haha, ik wil alles meteen dragen. Er komt volgende week dan ook een shoplog online!

Hebben jullie nog leuke dingen gedaan?

Liefs,
Aurelie


6 opmerkingen:

 1. jipke onze knuffelkat!! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oeeh dat stuk taart ziet er erg lekker uit!
  xx Myrthe
  www,itis-justme.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je kat ziet er zo schattig uit! En de Vlaamse ELLE lijkt me tof, die heb ik nog nooit gelezen! Is 'ie erg anders dan de Nederlandse?

  ♥ Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Ik heb helaas nog geen tijd gehad om de Vlaamse zelf te lezen haha, ik zal het je nog laten weten :)

   Verwijderen
 4. waarom kom ik nooit voor in je artikels? :( Snik. Maar je kat is inderdaad keieieieieieischattig!! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het ziet er leuk uit! En dat van nieuwe kleren meteen willen dragen, ik herken het helemaal haha.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie, daar maak je me echt blij mee!