zondag 20 oktober 2013

Travel | Italië deel 1

Oeps. Ik herinner me vaag dat ik me voorgenomen had om weer om de dag een artikel te plaatsen. Zoals jullie wel hebben gezien, is dat niet bepaald gelukt. Half september startte ik met de studie geneeskunde aan de universiteit en ik moet toegeven, het is toch wel even wennen. Nieuwe stad, nieuw systeem, nieuwe mensen, nieuwe proffen. Kortom, ik heb enorm veel nieuwe indrukken te verwerken gekregen! Verder was ik best wel moe, werd ik ziek (keel- en ontsteking, twee voor de prijs van één leek het wel haha) en kon ik het 's avonds even niet meer opbrengen nog te bloggen. Heel jammer, want ik mistte het echt wel. Bij deze wil ik me ook verontschuldigen ten op zichte van mijn volgers. Sorry! Ik moet nog even zien hoe ik het ga inplannen, maar ik wil vanaf nu wel weer regelmatig bloggen. En deze keer echt! Bedankt dat jullie mijn blog blijven volgen ondanks mijn afwezigheid.

Deze week komt er een nieuwe 'Behind the scenes' online, waarin ik jullie zal updaten over de afgelopen weken. Vandaag laat ik jullie wat foto's zien van mijn reis in Italië (die eigenlijk al veel eerder ingepland stonden haha). Begin augustus ben ik daar 14 dagen geweest en het was in één woord geweldig! Ik vind Italië echt prachtig en heb enorm genoten van de reis. Het lekkere eten, de mooie steden, prachtige velden, zonnebloemen, zwembad, de zon, ik bedoel maar, wat wenst een mens nog meer? Nou, een mens als ik had niet meer nodig om gelukkig te zijn! De eerste week hebben we vooral veel cultuur opgesnoven. We bezochten onder andere Genua, Cinque Terre, Luca, Firenze en Sienna. De tweede week logeerden we in een huisje op een domein met een zwembad. Heerlijk! Ik heb echt honderden foto's gemaakt. Bij deze toon ik jullie een kleine selectie. Binnenkort zal ik ook nog een tweede deel plaatsen. Enjoy!
De eerste stad die we bezochten was Genua. Veel steegjes, chique gebouwen en natuurlijk boten!


Daarna bezochten we Cinque Terre. We hebben slechts 2 van de 5 dorpen bezocht, omdat we geen tijd hadden om ze allemaal te doen. Ik vond het daar echt heel erg mooi, met een prachtige baai.Als derde stond Luca op ons lijstje. Hier zijn we niet zo lang geweest, omdat we 's morgens naar het strand gingen. Wel mooie gebouwen gezien!

In Firenze zijn we twee dagen geweest, dus daar heb ik heel wat foto's van. Omdat ik al heel wat foto's heb laten zien, zal ik die vooral in de volgende post laten zien. Bij deze al een voorproefje!Wat vind jij van Italië?

Liefs,
Aurelie

8 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie, daar maak je me echt blij mee!