zaterdag 2 november 2013

Personal | Mijn blog bestaat 1 jaar!

Op 30 oktober plaatste ik mijn allereerste post op deze blog. Het kriebelde toen al een tijdje om een blog te beginnen waar ik mijn foto's en schrijfsels met jullie zou kunnen delen. Na wat klungelen met de lay-out en het bedenken van een blognaam was ik er klaar voor: a wall of memories was geboren! Ik ben enorm blij dat ik toen die stap heb gezet en ik heb er nog geen seconde spijt van gehad. Dit jaar heb ik ontdekt dat ik bloggen echt heel heel heel erg leuk vind. Ik vind het super tof om artikels te schrijven en foto's te maken. Ook ben ik erg blij met al jullie lieve reacties! Natuurlijk blog je in de eerste plaats voor jezelf, maar het is toch fijn dat er mensen zijn die je blog lezen en volgen. Daar word ik helemaal blij van! Dus lieve mensen, super bedankt dat jullie de tijd nemen om mijn posts te lezen en reacties te plaatsen! Ik ben jullie daar heel dankbaar voor.Doorheen het jaar zijn er heel wat dingetjes veranderd aan mijn blog. Ik voegde extra pagina's toe, maakte labels en veranderde na een paar maanden heel mijn lay-out. Eerst was hij vrij breed, met bordeauxrode accenten. Nu is hij totaal anders. Andere kleuren, een nieuwe header, en een ander sjabloon. Voorlopig ben ik er zeker tevreden mee, dus ik denk dat er voorlopig niets zal veranderen.

Voor het komende jaar heb ik een aantal nieuwe doelen wat betreft mijn blog. Ik was namelijk een beetje teleurgesteld toen ik zag hoe weinig ik eigenlijk had geblogd dit jaar! Ik plaatste slechts 46 posts, wat gemiddeld gezien niet eens 1 post per week is. Oeps. Gelukkig weet ik waar het probleem zit, en ik weet ook hoe ik het kan oplossen. Ik heb het vaak druk, waardoor het er doordeweeks soms bij inschiet om te bloggen omdat ik zo moe ben. Daarom wil ik het dit jaar anders doen. Ik ga proberen in de weekends vooruit te schrijven zodat ik toch regelmatig kan posten. Want bloggen is leuk! Dat is iets wat ik dit jaar zeker heb ondervonden.


Ik ben van plan om nog lang te blijven bloggen en het nu ook serieuzer aan te pakken. Ik begrijp eigenlijk niet waarom ik soms zo lang niks van me laat horen, want bloggen maakt me gewoon vrolijk. Ik kijk in elk geval uit naar het komende jaar en heb enorm veel zin om te bloggen: inspiratie genoeg momenteel! Kijken jullie al uit naar nieuwe posts?

Stay tuned!

Liefs,
Aurelie

13 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd! :) Op naar het volgende jaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. zeker voortdoen, want het is telkens aangenaam om lezen!xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd :). En succes met je nieuwe doelen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dankjewel allemaal! Ik ga mijn best doen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. gefeliciteerd met het een jarig bestaan van je blog!! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. congrats, dear!

  your blog is so lovely! what do you think about following each other? just let me know)
  keep in touch, xoxo
  http://yuliasi.blogspot.com/
  love, Yulia

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Nog gefeliciteerd met je blog! Kisses

  BeantwoordenVerwijderen
 8. juij joepie leve auries blog!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie, daar maak je me echt blij mee!