woensdag 2 januari 2013

Ho ho ho... Merry Christmas & a happy New Year : goede voornemens

Allereerst wil ik jullie allemaal nog een heel fijne kerst en een gelukkig Nieuwjaar toewensen! Ik hoop dat jullie genoten hebben van deze dagen – wat je ook gedaan hebt! Niet te geloven dat er alwéér een jaar voorbij is. We leven nu in 2013, hopelijk opnieuw een jaar vol geweldige, leerrijke ervaringen. Ik heb zelf nooit geloofd dat de wereld zou vergaan in 2012, maar voor diegenen die dit wel geloofden: we leven gelukkig nog hihi. Een nieuw jaar betekent nieuwe kansen. Kansen om dingen te verwezenlijken, te bereiken en mee te maken. In dit artikel deel ik mijn goede voornemens voor 2013 met jullie, namelijk wat ik wil bereiken dit jaar en wat ik graag zou meemaken. 1. 52 weeks project realiseren (en dus meer fotograferen): Sommigen onder jullie zullen dit misschien wel kennen. Dit project is een fotografieproject, dat zijn naam dankt aan zijn tijdsduur. Het houdt namelijk in dat je elke week één foto maakt en die dan op je blog post. Ik heb dit vorig jaar al een keertje geprobeerd, maar helaas haakte ik na 6 weken al weer af. Oops... Dit jaar wil ik bewijzen dat ik het wel kan. Ik hoop op deze manier meer te fotograferen, want dat doe ik eigenlijk nog steeds veel te weinig!

2. Gezonder eten & meer sporten: De klassieker van alle voornemens, maar hij moet er echt wel bij. Ik wil namelijk toch echt wel meer gaan sporten en gezonder gaan eten, daar voel ik me altijd veel beter door.

3. Mijn kamer vaker opruimen & netjes houden: Ik zal het maar gewoon toegeven, ik ben een echte sloddervos. Mijn kamer is dan ook meestal niet zo ordelijk... Kleding hier, papieren daar, koekjes op mijn bureau, en wat doen al die lege waterflesjes daar eigenlijk? Werk aan de winkel dus!

4. Meer bloggen: Want dit is gewoon heel erg leuk! Ik ben nog maar pas begonnen, maar ik vind het super om bezig te zijn met het schrijven van artikels, foto's te maken voor de posts of ideeën te verzinnen. Toch betrap ik mezelf er op dat ik soms niet snel genoeg een nieuwe post online zet. Ik had de laatste maanden weinig tijd: examens, geen internet ( de router was kapot ), drukke feestdagen en waarschijnlijk ook wel een beetje luiheid. Dus wil ik in 2013 ervoor zorgen dat ik regelmatig blog en hoop ik natuurlijk dat mijn blog veel kan groeien!

5. Mijn rijbewijs halen: Dit jaar word ik 18 ( hier schrik ik zelf even van... word ik echt al 18? Woooow. ) , wat dus betekent dat ik mijn rijbewijs kan halen, yes! Ik wil zo snel mogelijk mijn theoretisch rijbewijs halen, zodat ik kan beginnen oefenen met rijden. Hopelijk ben ik geen gevaar op de weg haha :')

Dit waren mijn goede voornemens voor het nieuwe jaar. Hopelijk kan ik ze alle 4 realiseren, ik ga mijn best doen! Hebben jullie ook goede voornemens voor 2013?

Verder wens ik jullie allemaal een spetterend, geweldig, fantastisch jaar toe, met veel leerrijke ervaringen, mooie momenten en héél veel plezier!

- Aurelie6 opmerkingen:

 1. Bedankt voor jou leuke reactie. Ook nog een gelukkig nieuwjaar!
  Liefs Gea.

  Www.glamview.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt als een lijstje goede voornemens, heel veel succes met het waarmaken ervan en nog een gelukkig nieuwjaar :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk het fotografieproject, succes ermee en ik ben benieuwd naar de foto's. Nog een gelukkig Nieuwjaar gewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gezonder eten en meer sporten... Klinkt herkenbaar :p Ik neem het mezelf ook dikwijls voor.. maar ik hou het nooit langer vol dan 2 dagen :p Maar dit jaar probeer ik het weer ;)
  Leuke blog trouwens :) Succes met je voornemens :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. K ben net op je blog beland via grilscene en wauw, k vind je blog onwijs leuk. J emaakt echt hele mooie foto's! Ik twijfel nog of ik aan het 52 weken project mee ga doen.. K maak sowieso elke week wel foto's dus k vind wel dat het een soort thema moet hebben.. maar welke?! Hele goede voornemens btw succes & happy new year! xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ahw dankjewel, dat is zo fijn om te horen! Ik kan je het project echt aanraden, vind het zelf echt leuk om te doen! Veel succes nog bij het bedenken van een thema & nog een gelukkig nieuwjaar! Liefs xx

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie, daar maak je me echt blij mee!