zondag 3 februari 2013

Personal | Juwelen en instagram

Allereerst wil ik even zeggen dat ik het heel jammer vind dat ik de laatste twee weken geen posts online gezet heb. Ik heb het enorm druk met school (heel veel projecten, boeken, toetsen enzovoort), en daarnaast rijd ik natuurlijk ook nog paard, ging ik lekker uit eten met familie en ging ik met vrienden naar een feestje. Door al die drukte had ik echt amper tijd om iets leuks te schrijven, dus besloot ik maar te wachten tot ik echt tijd genoeg had om een goede blogposts te maken. Dus hopelijk vergeven jullie me mijn afwezigheid! In de tussentijd heb ik wat ideetjes kunnen bedenken, dus de komende tijd zullen jullie meer posts zien verschijnen!

Dan laat ik het gezeur over school nu voor wat het is, want ik heb veel leukere dingen om met jullie te delen, die namelijk iets te maken hebben met deze foto's hieronder.


Gisteren kwam mijn bestelling van Jewelryz binnen. Ze leveren erg snel, ook al woon ik in België. Super dus! Het heeft trouwens even geduurd voor ik had beslist wat ik wou bestellen, maar uiteindelijk heb ik de knoop kunnen doorhakken. Ik heb gekozen voor de uilenketting en de cameraketting. Je kan ze hierboven zien of in deze blogpost.

En dan nu mijn tweede nieuwtje: ik heb instagram! Einde-lijk. Ik heb een Samsung marvel, en die heeft helaas geen android waardoor ik instagram niet op mijn gsm kon zetten. Een vriendin van me raadde me aan om het dan gewoon te downloaden op de iPad, want die heb ik wel. Ik had hier zelf nooit aan gedacht, dom van mij! Ik heb de app dus meteen gedownload, dus vanaf nu ben ik ook te vinden op instagram, namelijk onder de naam xAurie. Ik ben van plan om de twee weken of aan het einde van de maan een verslagje te maken van die periode. Dat wilde ik eigenlijk al eerder doen, maar dat kwam er nooit van. Met instagram kan je makkelijk en snel een foto van iets maken, dus voor mijn verslagjes leek het me superhandig. En de filtertjes zijn natuurlijk gewoon leuk...

Heb jij ook instagram? En wat vind je van mijn nieuwe aankoopjes?

Liefs,
Aurelie

10 opmerkingen:

 1. Super dat je nu instagram hebt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De cameraketting is leuk. Ik heb zelf geen Instagram.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jaa, die cameraketting vind ik ook leuk! En leuk dat je instagram hebt, ik vind instagram-foto's altijd zo leuk om te kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een super leuke aankopen. Het uiltje is zo cute!

  LOVE BO,
  PurePreciousPerfection.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je kettingen zijn erg leuk, de uil is mijn favoriet!(:
  Liefs,Charlotte
  ps; Er is een giveaway op mijn blog, doe je mee?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die uilenketting is echt super!
  Ik volg je nu, wil je terug volgen?
  xliefs Daphne
  www.mividablogx.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ik volg je op instagram! Ik heet ; likjoelleboog . (:
  Die kettingen zijn trouwens erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke blog heb je! Ik volg je nu!

  xo
  Kijk je ook eens bij mij?
  www.feathersandfantasy.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke foto's!Ik ga je zeker volgen op instagram :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Instagram is zoooo verslavend, ik heb je in ieder geval gewaarschuwd ;D

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie, daar maak je me echt blij mee!